Bine ați venit la Components-Mart.com
românesc

Selecteaza limba

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Anulare
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Acasă > cerere > Protecția datelor & Soluții de securitate pentru d
Mărci fierbințiMai Mult
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Protecția datelor & Soluții de securitate pentru Centrul de date

Securitate. Performanţă. Scalabilitate. Fiabilitate.

Protecția infrastructurii de rețea și a sistemelor de stocare este critică, acum mai mult ca niciodată. Soluțiile IO și RAID ale soluțiilor Microsemi, care includ criptarea datelor bazate pe controale (CBE) și FPGA-urile de boot securizate, oferă arhitecților de centre de date cele mai sigure și mai fiabile infrastructuri de servere și stocare disponibile. 

Microsemi oferă un portofoliu de vârf din industrie, care include soluții pentru încrederea în sistem cu soluțiile noastre FGPA de încărcare sigură și soluții robuste de protecție și securitate a datelor pentru date în mișcare, date în uz și date-la-odihnă în mediile de date. Portofoliul nostru de tehnologii simplifică timpul și calea către piață cu soluții adaptate la cerințele unice ale unei organizații de securitate, platformă, performanță și de afaceri. 

Controler-Based Data Encryption

Smart Storage Solutions for Data Center | MicrosemiMicrosemi este un lider dovedit în criptarea bazată pe controler, cu etape care datează din 2008, când am introdus prima soluție de criptare bazată pe controler pentru industria de date. Am livrat mai multe inovații și soluții de siliciu și soluții, de atunci, cum ar fi suportul de criptare inteligentă în RAID, împreună cu primul număr mare de porturi de 12 Gbps SAS ROC cu criptare și prima HBA cu tehnologia de criptare.

Astăzi, Microsemi oferă criptare bazată pe controler atât pe platforma Smart Storage (maxCrypto) pentru piața serverului  și pe Platforma Tachyon (storClad) pentru piața sistemelor de stocare.

Pe lângă nevoile de putere reduse și TCO mai mici, criptarea bazată pe controler oferă mai multe avantaje față de criptarea bazată pe unitate, incluzând:

 • Avantajele arhitectonice:  Suportă toate mediile de disc SAS sau SATA (HDD, SSD), inclusiv dispozitivele vechi. Tehnologia CBE a Microsemi permite sute de chei unice pe unitate (mii de chei pe server), ceea ce permite cazuri mai flexibile de utilizare, cum ar fi ștergerea instantanee a utilizatorilor în aplicațiile cu mai multe locații de închiriere. Soluția CBE de la Microsemi abordează și gaurile de securitate, garantând că 100% din datele de pe unitate pot fi criptate, precum și toate datele între unitate și controler, precum și datele din memoria cache a controlerului RAID. În plus, criptarea bazată pe controler este independentă de sistemul de operare și testarea conformității poate fi realizată la nivel de adaptor pentru mai multe tipuri de configurare.
 • scalabilitate: Utilizarea unei abordări bazate pe controler pentru criptarea datelor oferă cea mai mare măsură în soluțiile Enterprise scalabile. Abilitatea de a rula la rata de linie protejează performanța centrului de date. Gestionarea cheilor locale sau la distanță asigură securitatea datelor dvs. la repaus cu criptare XTS-AES pe 256 de biți și conformitate FIPS 140-2.
 • Avantaje operaționale: Criptarea datelor bazate pe controler nu necesită un SKU unitate specială care să fie gestionat, calificat și suportat. Toate instrumentele de management standard funcționează în cadrul soluțiilor noastre de criptare bazate pe controler.

 

Soluții de boot securizate pentru centre de date

Deși măsurile de securitate robuste pentru a proteja datele în mișcare, datele în uz și date la repaus sunt fundamentale pentru securitatea sistemelor încorporate, stabilirea unei rădăcini hardware a încrederii este la fel de esențială. În centrul de date, adăugarea unui FPGA de bootare securizată la procesorul de control oferă un mijloc de asigurare a autenticității platformei de bază, gestionarea sigură a cheilor și furnizarea unor contramăsuri puternice împotriva contrafacerii pentru a proteja împotriva accesului fizic neautorizat și a ingineriei inverse. 

Microsemi este lider în soluțiile de securitate încorporate și soluțiile de stocare inteligentă, cu o istorie de lider pe piață în criptarea datelor bazate pe controlor și un portofoliu complet bazat pe o stivă unificată. Explorați soluțiile noastre de boot securizate pentru centrul de date.

 

Soluții tehnologice dovedite

Soluții de protecție și securitate a datelor pentru Centrul de date

Bazându-ne pe experiența noastră în materie de tehnologie, soluțiile inovatoare de semiconductori Microsemi și soluțiile software pentru infrastructura centrelor de date sporesc performanța și permit serviciilor de generație următoare să transforme rețelele care se conectează, stochează și se mișcă Date mare.

Soluțiile Microsemi de înaltă densitate, de înaltă performanță și de putere reduse SAS / SATA și NVMe permit diferențierea volumelor sau soluțiilor de stocare a vitezelor pentru centrul de date. 

Flashtec NVRAM Drives este o soluție NVIDIA PCI-Express® bazată pe cel mai avansat controler NVMe de pe piață. Această familie oferă un nou nivel de performanță pentru ierarhia de memorie / stocare, introducând OEM-urile sistemului de stocare, aplicațiile cloud și furnizorii de servicii la epoca memoriei de clasă de stocare.

Microsemi SAS, PCIe și țesături Ethernet permit scalabilitatea sistemelor de stocare extreme. Straturile noastre se găsesc în arhitecturile de vârf ale rack-ului, unde dezagregarea mijloacelor media și a resurselor CPU creează un design extrem de optimizat.

 Microsemi Adaptec Adaptorii Bus Bus SAS / SATA sunt o soluție ideală pentru sistemele de stocare bazate pe server care necesită o lățime de bandă maximă și o conectivitate I / O, o putere redusă și o fiabilitate ridicată. Adaptoarele SAS / SATA RAID îndeplinesc nevoile de stocare de la nivelul de intrare la cele mai performante aplicații de baze de date tranzacționale, iar cardurile noastre de extensie SAS oferă o opțiune scalabilă de conectivitate / fan-out pentru unități suplimentare atunci când sunt utilizate împreună cu un adaptor SAS RAID sau SBA HBA.

Controalele Flashtec NVMe au motoare de criptare XTS-AES și funcții de asistare a gestionării cheilor (AES Key Unwrap, TRNG), permițând soluții de criptare bazate pe controler (CBE) sau soluții de auto-criptare (SED) pentru criptarea datelor la repaus. FGPA-urile de pornire securizate asigură un încărcător de boot securizat pentru medii goale sau medii virtualizate. MACsec PHY-urile sunt utilizate pentru criptarea rețelei end-to-end.

Soluțiile noastre dovedite de tehnologie acceptă stocarea definită de software (SDS), replicarea sincronă, marcarea timpului sau analiza rețelelor (detecția microburst).