Bine ați venit la Components-Mart.com
românesc

Selecteaza limba

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Anulare
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Acasă > Termeni de utilizare
Mărci fierbințiMai Mult
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Termeni de utilizare

Componente-Mart.com termeni de utilizare:


Acest acord detaliază termenii și condițiile www.Components-Mart.com, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați!

Vă rugăm să citiți cu atenție acest termen de utilizare și declarație de confidențialitate înainte de a vă înregistra pe Components-Mart.com.Aceasta ați înregistrat cu succes, ați citit, ați acceptat și ați acceptat toți termenii și condițiile în ceea ce privește utilizarea și declarația de confidențialitate. vom publica versiunea actualizată pe Components-Mart.com, dacă am modificat această declarație. întregul conținut al acordului va intra în vigoare la data publicării. dacă nu sunteți de acord cu această revizuire, trebuie să întrerupeți relația cu Components-Mart.com.

1, ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI:

1), Calificarea utilizatorului:
Utilizatorul Component-Mart.com trebuie să fie Compania sau persoana fizică care poate semna un contract legiuitor cu caracter omnibus conform legii. Nu utilizați serviciul nostru dacă nu sunteți calificat. Nu puteți transfera sau vinde contul Components-Mart.com. ComponentsMart.com își rezervă dreptul de a suspenda sau de a vă închide contul în funcție de dorințele acestora.
2), Materialul scris:
Toți utilizatorii trebuie să furnizeze informații personale reale și valide către COMPONENTS-CENTER.COM, pentru a vă asigura de afacerea obișnuită. În cazul unor modificări, anunțați și actualizați imediat Component-Mart.com.
Toți utilizatorii Components-Mart.com sunt de acord să accepte e-mailuri și mesaje de la partenerii Components-Mart.com sau Components-Mart.com.

2, PRIVACY:

Componente-Mart.com are o declarație de confidențialitate aplicată tuturor utilizatorilor, inclusiv acordul utilizatorului. Trebuie să citiți și să acceptați declarația de confidențialitate pentru a utiliza Components-Mart.com când vă înregistrați și veți fi supuși unor restricții de către regula (și Components-Mart.com orice versiune actualizată a declarației de confidențialitate) în perioada Components-Mart. com utilizatori.
 • 1), Înainte de aprobare, despre toate informațiile despre datele utilizatorului, numele real, adresa, adresa de e-mail, informațiile de contact etc. Componente-Mart.com nu vor fi folosite în alte scopuri.
 • 2), Utilizați informații non-personale. Componente-Mart.com va colecta informații ne-personale prin adresa IP, inclusiv proprietățile browserului, tipul de sistem de operare, numele de domeniu al ISP care furnizează servicii de acces etc. Pentru a optimiza pagina ecranului computerului. ComponenteleMart.com fac, de asemenea, statistici privind fluxul utilizatorilor și îmbunătățesc managementul și serviciul prin colectarea informațiilor de mai sus.
 • 3), Securitatea datelor cu caracter personal. Components-Mart.com vă va proteja informațiile cu caracter personal prin intermediul unui echipament de control al utilizării în siguranță a serverului.
 • 4), Dezvăluirea și restricționarea datelor cu caracter personal. Components-Mart.com va furniza informații cu privire la datele cu caracter personal în conformitate cu solicitarea departamentului de operare legală sau cu scopul de siguranță publică, atunci când guvernul askComponents-Mart.com va dezvălui informații cu privire la datele personale în conformitate cu procedurile legale. Componente-Mart.com nu își asumă nicio responsabilitate în astfel de circumstanțe. Atunci când îndepliniți următoarele condiții, Components-Mart.com va utiliza informațiile personale dincolo de intervalul necesar: Am obținut deja aprobarea dvs., legile și procedurile corespunzătoare solicită Components-Mart.com să furnizeze informații despre utilizatori.

3, COMERȚ:

Toți utilizatorii la cumpărare trebuie să respecte următorii termeni:
 • 1), Utilizatorii trebuie să respecte toate legile, reglementările, regulile și legile aplicabile atunci când folosesc serviciul și achiziția Components-Mart.com. De asemenea, trebuie să vă asigurați că respectați acești termeni de utilizare și declarația de confidențialitate, inclusiv toți termenii și regulile documentelor de mai sus.
 • 2), sunteți obligat să încheiați tranzacția cu Components-Mart.com atunci când achiziționați, cu excepția afacerii interzise prin termeni de utilizare și legi. Odată ce plasați comenzile, veți accepta termeni și condiții restricționate în descrierea mărfurilor, atâta timp cât aceste condiții de afaceri sunt legale și conform prezentului acord.
 • 3), Publicitatea, lista de prețuri și declarațiile de pe Components-Mart.com nu reprezintă o ofertă. Avem dreptul să reamintim informațiile dintr-o parte, când Components-Mart.com aflăm că numerele și PO-urile sunt în mod evident greșite sau în afara stocului. Componente-Mart.com își rezervă dreptul de a achiziționa cantitate limitată. Când plasați comanda, recunoașteți, de asemenea, că sunteți la vârsta legală de a achiziționa aceste bunuri și sunteți responsabil pentru autenticitatea tuturor informațiilor pe care le-ați furnizat în comandă.
 • 4), prețul produsului și disponibilitatea vor fi specificate pe site. Acest tip de informații vor fi actualizate oricând fără notificare. Taxa de livrare va fi stabilită în mod diferit, în funcție de diferitele metode de expediere pe care le alegeți. În cazul în care accidentele, de exemplu, furnizorul au majorat prețul, modificările TVA sau greșeala sistemului Components-Mart.com, toate motivele determină revizuirea prețului după confirmarea comenzii, Components-Mart.com va trimite prin e-mail sau prin telefon pentru a notifica aceste informații, puteți decideți dacă doriți să anulați comanda sau nu.

4, SERVICIUL DE CALITATE ȘI DE AFACERI:

1), consultați serviciul post-vânzare.
2), Calitatea produselor.
Componentele-Mart.com vor respecta cu strictețe standardele guvernamentale și profesionale. Dacă nu avem standarde anterioare, vom efectua conform standardelor producătorului, dacă, fără toate standardele de mai sus, clienții pot discuta și decide între Components-Mart.com. Orice problemă de calitate sau în afara standardelor de produse, utilizatorii pot cere să se întoarcă sau să le înlocuiască.

5, SECURITATE WEBSITE:

Veți accepta că nu puteți intra pe site prin orice tip de robot, software-ul Spider sau Refresh pentru orice scop fără permisiunea Components-Mart.com în formă de scriere.
În plus, sunteți de acord că nu veți:
 • 1), Orice comportament nerezonabil și disproporționat care poate supraîncărca site-ul Components-Mart.com cu determinarea (la discreția Components-Mart.com).
 • 2), fără permisiunea scrisă a Components-Mart.com, să schimbați, să copiați, să transferați, să realizați lucrări derivate, să distribuiți sau să vizualizați pe site-ul Web (cu excepția informațiilor dvs. personale).
 • 3), Interferați sau încercați să interferați cu funcționarea normală a site-ului sau cu orice proces de acțiune din web.
 • 4), Utilizați orice conținut care a fost interzis de legile și regulile conexe.
 • 5), Utilizați orice virus, cal troian, virus vierme, bomba de timp, anulați boti, ouă de Paști, spyware sau alt program de calculator care pot deteriora, revizui, șterge, efectul negativ, interceptarea secretă, contractul sau preluarea sau informații personale.

6, DECLARAȚIE PRIVIND DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ:

Dreptul de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial și toate drepturile oferite de Components-Mart.com aparțin Components-Mart.com. fără permisiunea de Components-Mart.com, oricine sau membru poate t ¡»descarca, copiaþi, transmisie, revizuire ºi editare. În caz contrar, toate responsabilitățile juridice vor fi suportate. ComponenteleMart.com dețin dreptul la memorie la serverul de date Components-Mart.com când utilizatorul utilizează serviciul.

7, DISCLAIMER:

Components-Mart.com este responsabilă pentru a oferi asistență tehnică, asigurați-vă că site-ul Web este în stare de funcționare, Încercați să evitați întreruperea serviciului sau Întrerupeți termenul limită în cel mai scurt timp, asigurați-vă că utilizatorul se poate ocupa fără probleme de internet. Dar, ca urmare a unor cazuri de forță majoră sau din alte motive, nu poate controla, face ca accidentul site-ului să nu fie utilizat, să rezulte la pierderea înregistrării, a mesajului sau a informațiilor pierdute, Components-Mart.com este iresponsabilitate: orice utilizator oferă gresit sau necompletat rezultate false rezultate pentru a nu putea utiliza serviciul Components-Mart.com sau pentru a suferi orice alte pierde, Components-Mart.com este iresponsabilitate.

8, ALTELE

Acest acord în toate privințele este guvernat de legile din Hong Kong. Acest site web toți utilizatorii sunt irevocabil Titularul Components-Mart.com este situat sub jurisdicția instanței și a instanței superioare. Prevederile prezentului acord sunt separabile. Dacă orice prevedere a acestui acord este considerată nevalabilă sau inaplicabilă, dispoziția poate fi eliminată, iar restul prevederilor vor fi executate.